acanthuseans ♔ By the lovely
Home About Freebiez Twitter Follow Dash Bias Affies

GIRLZ



" welcome to mah crib <3 warning : you're in the shinee world "


tagboard



Banners

Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. edited by Syuee


2015 ?
Saturday, January 31, 2015 • 5:56 AM • 0 comments



Alhamdullilah, pada 31/01/15 ni berkesempatan juga syu update blog ni. Berusang tak terkata lah. Well, mohon maaf sebab format post dulu syu tak igt camna. Main update je. Dah lupa how I usually updated my blog. Okay fyi, syu sekarang dah 17. Tak official lagi. Tapi this year 17 tahun. Dah tua dah. Takleh tidur dgn mama lagi dah. Nak kahwin dah. Amboi hahaha kahwin je fikir en. Ya kawan2, syu akan menghadapi exam yang sgt terrified hujung tahun ni. Spm. Kalau uols tanya I dah ready ke tak, obviously my answer is NO. Yelahkan, nak dapat straight A's in normal exam pun susah. Ni nak target straight A's for SPM. Mmg tak logic. So, adik2 yang baca. Jangan contohi akak syu yang berfikiran negative tak habis2. Its actually depends on yr effort. Kalau effort byk, insyaAllah result pun boek. 

Well, syu in account stream. Basically, ada ekonomi, account dgn addmath. Ya tuhan, sepanjang setahun syu belajar for form 4 last year. Satu hapak pun tak faham. Apa tah lagi sekecil zarah. Mmg otak dah tercipta bengap ke atau addmath mmg susah ? Fikirlah. Another exciting news ? 04/2 nnt syu pergi korea. Alhamdullilah, mmg teringin dari dulu sbb minat kpop hehe. Syu cuma minta korang doakan perjalanan syu selamat sampai pulang ke tanahair ni balik. Kalau ada masa yang terluang, insyaAllah akan diupdatelah. If takda kat blog ni, boleh check out ig/twitter syu : srndpity.

For spm, syu ada masuk 2 tuition centre yang boleh dikira bagus juga sbb cikgu yang ajar semua pandai mengajar. Haha amboi ayat. If korang area setiawangsa/wangsa maju/kl boleh la tuition dgn syu sekali dkt mathclinic/ilmu studio. mmg terba3k la. Cikgu baik gila. Tuition fees pun murah. Buatpe tuition mahal2, tp satu pun tak faham kan ? So, syu suggest siapa tinggal area kl ni, bolehlah tuition kat sana. Boleh naik lrt then turun kat setiawangsa. 

Sooooo, tu je kot ? Ya, syu admit syu mmg jarang update sbb malas, busy dan sebagainya. Mohon maaf sesgt. If nak contact syu, boleh contact kat twitter/ig. Post kalini mmg post mengejut dan selekeh nak mampus. Sorry & Thankyou ;)