acanthuseans ♔ By the lovely
Home About Freebiez Twitter Follow Dash Bias Affies

GIRLZ



" welcome to mah crib <3 warning : you're in the shinee world "


tagboard



Banners

Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. edited by Syuee


Skincare Part 1.
Saturday, October 13, 2012 • 6:25 AM • 0 comments



*takretinakrotate

Good morning! Eh, morning ke? Padahal malam. K ngarut.

Harini syue malas nak speaking. Lul. Syue update ni kejap ja. Sebab jadual belajar syue kosong
masa ni. Ni syue nak kenalkan skincare or cleanser yang syue baru beli. Garnier Pure Active.
Syue tak pasti product ni berkesan atau tidak pada kulit syue. Belum pakai lagi. Nanti syue
akan bagi review pada post part 2. Sebelum itu, syue nak bagilah tahu kelebihan product ni.

First! Product ni, dia boleh bantu kurangi 6 tanda masalah jerawat. Kalau korang yang
ada whitehead mcm syue. Bolehlah kot pakai. Tapi syue tak pasti berkesan atau tidak.

Second! Ia ada ekstrak Blueberry. Tapi bau ia tak macam blueberry. Maaf yer semua. Hihihi

Hahaha itu je kot rasanya. Kalau korang nak tahu info lanjut. Beli lah. Syue beli ni kat
Guardian. Rasanya kat watson ada kot. Try lah tengok ye. Syue undur diri dulu. Nak study ni.
Tunggu review dari syue ya? Oh btw, start khamis ni syue ada final exam.
Doakan kejayaan syue ye! Terima kasih semua.

p/s : Alahai sopannya bahasa melayu dia. Maaf, syue memang takde mood nak type english harini.




|