acanthuseans ♔ By the lovely
Home About Freebiez Twitter Follow Dash Bias Affies

GIRLZ



" welcome to mah crib <3 warning : you're in the shinee world "


tagboard



Banners

Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. edited by Syuee


GDA 2013 in Malaysia!
Thursday, December 6, 2012 • 8:42 AM • 0 comments



Peace be upon you.

Syuee ada berita GEMPAK! Takde ah gempak mana. Tapi ni pasal kpop. Kpop
haters? Hm. Jangan baca kot. Ok just kidding. Kalau korang nak tahu GDA 2013
buat dekat malaysiaaa. Bestnyehhh. Tapi, syue ada berita BURUK. Hm. Harga ticket dia
sumpah mahal. Kejap tengok gmbr ni. Bukak mata besar besar ok?

source ; twittahhhh ~

Terkejut tak? Tu diaaa. Like seriously, syue tak sanggup dah nak tengok gmbr ni.
Boleh kena heartattack oh. Haa nak tahu tak group apa yg dinominees kan. ceh ayat.
Tengok gmbr ohsem kat bawah ni. *flipshair*

source ; twittahhhlagii

Excited tak tengok nominees dia? Ha, SHINee tu. Tapi syue tak pasti dorg-ii ni dtg ke tak.
Tapi, ini memang gempakkan? Disebabkan harga ticket yang agak melampau. Ramai
kpoppers yang sedih. Hm. Apa nak buat. Takkan nak suruh Minho bagi ticket free pulakkan.
Tapi siapa yang pergi tu memang bertuah dan kaya. Kirim salam kat Minho eh kalau pergi.
Dah lama tak jumpa husband  I tu. Hahhaahaha ok. Byebye :D
Author mini note ; Dah beli baju sekolah? Hihihihi.




|