acanthuseans ♔ By the lovely
Home About Freebiez Twitter Follow Dash Bias Affies

GIRLZ



" welcome to mah crib <3 warning : you're in the shinee world "


tagboard



Banners

Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. edited by Syuee


New section.
Friday, December 21, 2012 • 10:42 PM • 0 comments



hakuna matata; no worries for the rest of your days.


Holo hili hulu :p

I'm the survivor of 2012. Haha. Ok just joke. As you can see on my sidebar.
There's a little tiny picture kan. Actually tu picture untuk churp-ii punya ads.
Zeeeeheeell. I'm joining churp-ii dah skunk. I'm churper lah uols. Saje nak
mengumpul duit. Sebab I want to buy something. So, mula tahun depan
syue start kumpul duit.

Ok next story please. Syue dah tambah satu lagi section dalam blog syue. Cuba tgk
symbol star tu. Haaa, tu section 'exchange links'. So siapa nak exchange link dgn syue,
boleh tekan star tu ok. Ada info dekat situ.

Lagi apa ya. Oh kpoppers! Tengok tak Music Bank semalam? Oh my god. Minho
sgt handsome kan. Other SHINee members pun sama, lagi lagi Key dgn Taemin.
Jonghyun pun sama! Minho lagi lah~ Sangat awesomelah mereka. Tangan syue sampai
menggigil tgk. Haha, kagum tak? Tapi the sad moment time lagu 2am nyanyi tu.
Dia focus kat Minho dgn Suzy sekejap ja. Mcm apa. Tapi, overall oklah.

Selamat berblogging semua. Have a nice day xx




|