acanthuseans ♔ By the lovely
Home About Freebiez Twitter Follow Dash Bias Affies

GIRLZ



" welcome to mah crib <3 warning : you're in the shinee world "


tagboard



Banners

Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. edited by Syuee


Segmen: I Adore My Bias by Amni dan Dalilah
Wednesday, December 26, 2012 • 1:14 AM • 2 comments



*ekceli syue terlupa nak letak header td*


Harini syue menggatal nak masuk segmen bagai. Hoh. Tapi segmen ni nampak menarik.
Kpoppers yang berminat, tekan banner ya. Admin suruh syue jawab soalan dibawah.


1. Bila korang mula minat KPOP?

Sebulan lebih. Selepas tengok cerita To the beautiful you. Tae Joon!

2. Bias korang yang pertama korang minat siapa?

Choi Minho ofc. :D

3. Korang ada berapa bias?

Ultimate bias ada tiga. Bias biasa ada dalam 5 mcm tu ah. :D

4. Top 3 bias korang siapa?

Minho, Luhan and Onew 

5. Kenapa korang minat dia?

Sebab dorang hensem, comel, tinggi, suka makan ayam*refer to Onew*, pandai
rap*refer to Minho* and muka babyface*refer to Luhan*

6. Macam mana boleh minat dia?

Mereka sangat awesome, howts, dan cute. *bbuing, bbuing* lulz

7. Gambar bias korang yang PALING korang suka?

Jappppp. 1, 2, 3. Tadaaaaa.

*rambut diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa* 




8. Suara bias korang dalam lagu/cerita apa yang paling korang suka?

Minho; Sherlock and Honesty.
Onew; Hello and Lucifer.
Luhan; MAMA - exo.

9. Apa yang special pasal bias korang tu?

Minho; Dia mahir dalam bidang sukan. :')
Onew; Dia chicken addicted. lulz.
Luhan; Dia boleh buat syue gila bila tengok gambar dia. :3

10. Group KPOP mana yang korang paling minat sekarang?

SHINee 

11. Music video KPOP yang paling korang minat apa? Nyatakan sebab.

Hello by SHINee. Sebab video tu mcm sweet and cute. Lyrics meaning dia pun
sweet. Auuuumm 

12. Korang pernah tak pergi showcase/konsert diorang?

Tak T.T

13. Album KPOP apa yang korang ada sekarang?

Takdaaaa. x.x

14. Kalau korang diberi peluang untuk ke Korea..bias mana yang korang nak jumpa dulu?

CHOI MINHO ze Flaming Charisma 

15. Andai kata 3 ultimate bias korang tu baca post ni.. apa ucapan korang untuk dia?

For Minho ; I hope I can meet you one day. One GDA ticket please? :3
For Onew; Keeeep calm and eat chicken. *duckface*
For Luhan; Good luck for everything. Take a good rest~

The end. Masa untuk meng-tag pulak ya.

1. You, you and you :D



|