acanthuseans ♔ By the lovely
Home About Freebiez Twitter Follow Dash Bias Affies

GIRLZ



" welcome to mah crib <3 warning : you're in the shinee world "


tagboard



Banners

Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. edited by Syuee


Segmen : My Bias Is Mine
Monday, December 31, 2012 • 1:14 AM • 1 comments



*Yoona disituuuuuuuuuuuuuu*

Harini syue join satu lagi segmen kpop. Yaaaaay. Syue join sebab banner dia cun
gilak. Menarik. Hahaha. Lagipun, syue tengah bored ni kan. Jadi, admin 
segmen suruh syue jawab soalan. Soooo. YEAH. Kalau korang nak join,
boleh tekan banner di atas ok.

1. Bila korang start minat KPOP?

- Tahun ni, masa cuti sekolah. :D

2. Macam mana korang boleh minat KPOP?

- Mungkin sebab dorg ohsem dan hot. Dan cool. ^^v

3. Siapakah bias pertama korang?

- Choi Minho anak pak Choi Yun-Gyeom. lulz 

4. Siapakah Top 3 ultimate bias korang?
Ada ramai sebenarnya. Tapi kita pilih dorang ni.
- Minho, Luhan and Onew.

5. Kenapa dan macam mana boleh minat diorang?

- Minho ; Syue minat dia sebab dia comel and bibir dia sexy gitu.
Dia pandai rap. If nyanyi lagu ballad pun, dia okay pe. :)

- Luhan ; Sebab dia hot and comel. Suka tengok dia buat bbuing-2. lulz

- Onew ; Dia leader yang baik dan independent. By the way, dia peminat 
ayam ok. Sama macam I. Haha.

6. Letakkan satu gambar bias korang yang paling korang minat.

He looks adorable, shining and handsome here.

7. Senaraikan 4 OTP yang korang minat. OTP tuh macam gabungan 2 nama artis.

2 Min, HunHan, MinSul and JongKey. :D

8. Antara 4 OTP tuh, mana yang korang paling minat? 

MinSul ofc :D

9. Group KPOP mana yang menjadi Top 3 korang sekarang?

- 1. SHINee. 2. Exo. 3. F(x) :D

10. K-DRAMA dan variety show mana yang menjadi kegemaran korang?

- K drama ; To the beautiful you and Love Rain.
- Variety Show ; Running Man.

11. Music Video mana yang menjadi kegemaran korang? State 2 reasons.

- I will show you by Ailee.

First reason ; Music video tu bagi semangat untuk syue. Ceh bukan syue.
Maksud syue, org yang tgh putus cinta ke. Tengah sakit hati ke apa ke. Lulz.

Second reason ; Baju ailee gila cantik dalam mv tu. Lepas tu G.O MBLAQ,
nampak hot dan cool. ;D

12.  Apakah ucapan korang untuk Top 3 ultimate bias korang?

- Hi biases! Keep calm and stay hot. :D

13. Ada tak kawan-kawan korang yang tak suka korang minat KPOP?

- Tak tahu lagi. Sebab syue suka kpop time cuti sekolah. So, ramai yg tak
tahu lagi. Teeeheee.

14. Nyatakan satu lagu KPOP yang korang sangat minat?

- I will show you by Ailee.

15. Nyatakan satu lagu KPOP yang korang sangat tak minat? 

- Takda, buat masa skrg.



|