acanthuseans ♔ By the lovely
Home About Freebiez Twitter Follow Dash Bias Affies

GIRLZ



" welcome to mah crib <3 warning : you're in the shinee world "


tagboard



Banners

Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. edited by Syuee


A few stories ;
Wednesday, October 9, 2013 • 8:37 AM • 1 comments



Holaaa holaaa holaaaa!

Excited like hell bcs pmr has ended. I can update like daily and i will change this blog skin. aku nak tukar baju dia. ntah berapa lama dia dah pakai. sorry blog cs i treated you like anak tiri. so i got a few stories that i wanna share.

MTV World Stage ; 

if you guys follow me on twitter or instagram. you'll be entertain w my life event eh? i mean like im active on that social network la. pun kena explain ke? haish. so, on (aku tak ingat date) i went to sunway lagoon to meet exo hahahahaha just kidding. ekceli aku menang ticket mtv world stage. eleh ticket normal je. takda vip ke gold ke bagai. at first, it was okay. but at the end aku rasa cam penat gila. time exo keluar, semua exocytosis cam orang gila (include me) aku bagaikan ikan bilis yang dihimpit-2. (wai ikan bilis), hahahahahahahahah just forget bout it. overall, it was okay. tp sampai skrg tak percaya yang aku jumpa exo., AWOOOOOOOO

PMR ;

kalau cerita pasal ni pulak. peh, pmr aku okay je. tunggu result dan hanya berserah kepada tuhan. tapi cam tak aci ah budak 99 and above tak kena pun. but, what is pbsmr? if im not mistaken la. its like pmr but only have four subjects? oh shit idk. hahahaha tengok jelah. chill k 99 and about liners. and rn aku cuma harap tak dapat art stream je. i dont like it at all. and mom pun tak galakkan.


and that's it. im so talkative tonight. and sejak bila aku guna 'aku'? who cares! ciao esok sekolah x



|